Szállítási és Fizetési feltételek

Fizetési és szállítási feltételek

 

Szállítás:

A házhoz szállítás Magyarország egész területére a GLS futárszolgálattal történik.

Szállítási címként szerepelhet lakás vagy munkahely címe is, itt azt a címet érdemes megadni, ahol napközben nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás várható időpontjában át tudja venni a csomagot (munkatárs, szomszéd). Kérjük a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját. Megjegyzés rovatba írt szállítási címet nem tudunk elfogadni, mivel a megjegyzés rovatot nem a futároknak írja, hanem ügyfélszolgálatunknak. Kérjük minden, a szállítást segítő információt a szállítás cím megadásánál lévő mezőkbe töltsön ki (pl.:a kapucsengő számát/nevet írja a keresztneve mögé)

 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.

 

Cégünk a szállítást a rendeléstől számított 5-8 munkanapon belül teljesíti, amennyiben probléma merül föl ezzel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk értesíti Önt! A legtöbb rendelést 2-3 napon belül szállítjuk, de bizonyos esetekben tovább tart a szállítás.

 

Banki átutalás esetén a szállítás díja 1000.- Ft / csomag. Ez esetben kérjük a megrendelés teljes összegét a 10102244-58174500-01000001 számú bank számlánkra átutalni szíveskedjenek. Kérjük az átutalás megjegyzés rovatába a rendelésszámot minden esetben tűntessék fel, hogy utalásukat azonosíthassuk és késedelem nélkül tudjuk a termék(ek) kiszállításáról gondoskodni.

 

Utánvét esetén a szállítás díja 1000.- Ft / csomag. Ez esetben Ön a megrendelés teljes összegét a GLS futárszolgálat munkatársának adja át készpénzben a csomag átvételekor.

 

Kérjük minden esetben ellenőrizze a csomag sértetlenségét és jelezze a futárnak a felmerülő problémát. Amennyiben nem jelzi a futárnak problémáját, utólag ezzel kapcsolatos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Személyes átvétel:

Személyes átvétel csak az 1138 Budapest, Párkány u. 47. sz. alatt található raktárunkban, előre egyeztetett időpontban lehetséges készpénzes fizetéssel.

Szállítási díjat természetesen nem számítunk fel.

 

Visszaszállítás:

Kérjük visszaküldési szándéka előtt mindenképpen írásban vegye fel velünk a kapcsolatot (ugyfelszolgalat@jamsport.hu), hogy zökkenőmentesen tudjunk Önnel közreműködni.

Kérjük NE küldje vissza a terméket utánvéttel terhelt csomagban, mert azokat NEM áll módunkban átvenni!

Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés költsége elállás vagy csere esetén Önt terheli, ezért bármilyen módot választhat erre. Tájékoztatjuk, hogy cserélni és pénzt visszafizetni kizárólag a termék fizikai megérkezését követően tudunk, eltűnt csomagokért felelősséget cégünk nem vállal.

Az elállás jogáról bővebben Adatvédelmi és Üzletszabályzatunkban olvashat!