Akció!

RespiBelt

Original price was: 21.900 Ft.Current price is: 14.900 Ft.

ORB-logo

A RespiBelt egy légzést edző eszköz, egy állítható, kompressziós öv, amely a mellkas köré illeszkedik. Ezáltal terheli a légzőizmokat, amint a mellkas megnő a belégzés  során.

A RespiBelt használata edzés közben megnöveli a fizikális teljesítőképességet.

MIÉRT MŰKÖDIK A RESPIBELT EDZÉS?
Kettő kulcsfontosságú élettani  mechanizmust fejleszt.

Az első a légzőizmok hatékonyságának növekedése, mely lehetővé teszi,  hogy keményebben vagy ugyan azon a terhelés mellett hosszabb ideig dolgozz.

A második a kardiovaszkuláris reflexnek a késleltetése, ami csökkenti a  vérnyomást  a  végtagokban,  hogy kritikus  légzőszervi   fáradtságot akadályozzon meg. Késleltetni ezt a reflexet hosszabb ideig tartó terhelhetőséget jelent.

 

 

MÉRETTÁBLÁZAT /MELL ALATTI KÖRMÉRET/

ORB-sizes

Cikkszám: ORB001 Kategóriák: ,

Leírás

ORB-logo

 

RespiBelttel edzeni az aktuális erőnlétedre és edzési szokásaidra tekintettel ajánlott. Az eredmények a RespiBelt általános edzés közbeni használatának hozadékai.

Azt javasoljuk, hogy bontsd részekre az edzésmunkát és egy 4 hetes periódusban mindennemű edzés közben koncentrálj a légzőizmaid fejlesztésére a RespiBelt használatával.

Az első 4 hét RespiBelt edzés után a légzőizom teljesítmény növekedés nagyobb része elérhető.

Ezután egy hosszabb, úgy 12 hetes időtartamú az általános edzés közbeni, kb 30% -ban történő RespiBelt használatot javaslunk.

A ResipBelt használható a bemelegítési folyamat közben is. Kutatásaink azt mutatják, hogy bemelegítés közbeni használata az edzés vagy verseny előtt magasabb készenléti szintet eredményez.

 

 

További információk

Méret

, , ,