Rólunk

Webáruházunk elsősorban az Ausztrál ZOGGS úszófelszerelések Magyarországi bevezetését, hivatott elősegíteni. Hogy az úszás szerelmesei ezt a viszonylag fiatal (25 éve létrejött), de rendkívül innovatív márkát, megismerhessék.

Célunk, hogy egy sor világújdonságként fejlesztett technológia révén egy minden igényt kielégítő úszómárkává váljunk. Mindez túlmutat azon, hogy csúcsminőségű úszószemüvegeket, úszófelszereléseket és úszóruházatot fejlesztünk, azt szeretnénk, hogy minden úszó, legyen az verseny, fitness vagy rekreációs célú, élvezze a víz szabadságát, a mókát, vidámságot, azaz az úszás valóban élmény legyen.

 

A ZOGGS 2013-ban a Sporting Goods Business Magazine (SGB), Sports Traders Alliance Group (STAG) és a Federation of Sports & Play Associations (FSPA) által Angliában szervezett kiállítson, a legnagyobb versenytársait megelőzve elnyerte Best Swimwear Brand (Legjobb Úszómárka) Díját!

BestSwimwearAward

A 2XU (two times you) kifejezetten teljesítmény sportolókat célzó technikai ruházatot gyártó márka. Az innovációknak köszönhetően a triatlonosok körében rendkívül népszerű termékeik ténylegesen csúcsminőséget képviselnek. Mára a márka jelentősen túl nőtt a triatlonon és fejlesztéseik az összes komoly teljesítményt igénylő sportolónak hasznos segítséget nyújtanak.

 

A MadWave elsősorban úszótechnika fejlesztő eszközök gyártásával, forgalmazásával emelkedik ki a temérdek úszómárka közül. A mindössze 15 éves múltra visszatekintő cég elsődleges céljául tűzte ki, hogy globális úszómárkává váljon. Ezért a termékek nagyon széles választékával célozza az úszókat, a tanulás segítőktől egészen a FINA által is jóváhagyott úszódresszekig, úszószemüvegekig.