Webáruházunk elsősorban az Ausztrál ZOGGS úszófelszerelések Magyarországi népszerűsítését, hivatott elősegíteni. Hogy az úszás szerelmesei ezt a viszonylag fiatal (30 éve létrejött), de rendkívül innovatív márkát, megismerhessék.

Célunk, hogy egy sor világújdonságként fejlesztett technológia révén egy minden igényt kielégítő úszómárkává váljunk. Mindez túlmutat azon, hogy csúcsminőségű úszószemüvegeket, úszófelszereléseket és úszóruházatot fejlesztünk, azt szeretnénk, hogy minden úszó, legyen az verseny, fitness vagy rekreációs célú, élvezze a víz szabadságát, a mókát, vidámságot, azaz az úszás valóban élmény legyen.

A ZOGGS 2013-ban a Sporting Goods Business Magazine (SGB), Sports Traders Alliance Group (STAG) és a Federation of Sports & Play Associations (FSPA) által Angliában szervezett kiállítson, a legnagyobb versenytársait megelőzve elnyerte Best Swimwear Brand (Legjobb Úszómárka) Díját!

BestSwimwearAward

A 2XU (two times you) kifejezetten teljesítmény sportolókat célzó technikai ruházatot gyártó márka. Az innovációknak köszönhetően a triatlonosok körében rendkívül népszerű termékeik ténylegesen csúcsminőséget képviselnek. Mára a márka jelentősen túl nőtt a triatlonon és fejlesztéseik az összes komoly teljesítményt igénylő sportolónak hasznos segítséget nyújtanak.

Az Aquaspeed egy feltörekvő lengyel úszómárka, elsősorban kedvező árfékvés és széles kiegészítő (fürdősapka, papucs, microszálas törölköző) választék jellemzi.